Job openings

Solar Polska Sp. z o.o

 • Material Planning Specialist

  Are you passionate about material planning? If your answer is yes and you have experience in the field, then you have a chance to keep track of thousands of products in  a we will-make-sure-we-are-never-out-of-stock department and become a vital part of the new global Material Planning Service Center working out of Solar Polska.

  Saturday, June 30, 2018
 • Master Data Specialist

  Are you passionate about master data? If your answer is yes and you have a solid experience in the field, then you have a chance to become a vital part of the new global Master Data Service Center working out of Solar Polska.  

  Monday, April 30, 2018

Solar Nederland B.V., Alkmaar

 • Market Manager B2C

  Vind jij het een uitdaging om klantgroep gericht te denken en dit te vertalen naar concrete producten en diensten? Ben jij als ondernemende Market Manager de verbindende factor binnen de organisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

  Monday, April 30, 2018
 • Logistiek Afdelings Manager

  Ben jij een gedreven Manager Inkomende Goederen? Die met oog voor kwaliteit en veiligheid de verantwoordelijkheid neemt in je functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Thursday, May 31, 2018
 • Junior Material Planner (tijdelijk)

  Wij zijn voor het verlagen van de workload op de afdeling op zoek naar een tijdelijk Junior Material Planner. Ben je per direct beschikbaar, krijg jij energie van het zoeken naar oplossingen samen met leveranciers en ben je proactief? Solliciteer dan snel op deze functie! 

  Monday, April 30, 2018
 • Coördinator Maintenance

  Ben jij als ondernemende Coördinator Maintenance bereikbaar en aanspreekbaar voor onze facilitaire dienstverlening binnen de organisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

  Monday, April 30, 2018
 • Financieel Medewerker (tijdelijk)

  Ben jij een proactieve financieel medewerker? Die met een vernieuwende blik de verantwoordelijkheid neemt in je functie? Ben je per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018
 • Junior Productmanager

  Heb jij affiniteit met techniek? Vind jij het een uitdaging om in een veranderende markt voor het beste productassortiment te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018
 • Channel Marketeer

  Geeft het jou een kick om het marktaandeel en de omzet van een businessline te vergroten? Ben jij een ster in het optimaliseren van bestaande verkoopkanalen? Kom dan eens praten over de vacature van Channel Marketeer bij Solar Nederland! 

  Saturday, April 28, 2018
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet van onze afdeling Special Sales te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  Monday, April 30, 2018
 • Inkoopadviseur

  Ben jij een analytische inkoopadviseur? Krijg jij energie van het verlagen van inkoopkosten, zonder in te leveren op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  Monday, April 30, 2018
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet van het verkoopkantoor Alkmaar te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018
 • Stagiair(e) Opleidingen

  Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste student die 3 - 6 maanden ons Solar School team kan ondersteunen. Tijdens deze meewerk- of afstudeerstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien met projecten gerelateerd aan opleidingen. 

  Thursday, May 31, 2018
 • Pricing & Marge Manager

  Ben jij een commerciële Pricing & Marge Manager? Die data niet direct als vaststaand gegeven aanneemt en op onderzoek uitgaat? Wij komen graag met jou in gesprek!

  Monday, April 30, 2018
 • Stagiair(e) Marketing

  Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste student die minimaal 3 maanden ons Marketing team kan ondersteunen. Tijdens deze meewerkstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien met Marketing gerelateerde projecten. 

  Thursday, May 31, 2018
 • Category Manager

  Wil jij in deze nieuwe functie de verantwoordelijkheid nemen om je eigen Category Plan op te stellen? Staat de klantbeleving bij jou met stip op nummer 1? Bekijk dan gauw onze vacature! 

  Monday, April 30, 2018
 • Productmanager

  Ben jij een commerciële Productmanager? Vind jij het een uitdaging om in een veranderende markt voor het beste resultaat te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

  Monday, April 30, 2018
 • HR Stagiair(e)

  Wij zijn per augustus/september op zoek naar een enthousiaste student die minimaal 5 maanden ons HR-team kan ondersteunen. Tijdens deze meewerkstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien met HR-gerelateerde projecten. In overleg wordt samen met jou gekeken naar een geschikt onderzoek dat volledig aansluit op jouw studie en wensen.  

  Thursday, May 31, 2018

Solar Nederland B.V., Duiven

 • Project Engineer Branddetectie

  Ben jij een Project Engineer die snel en secuur kan werken? Waarbij het volgen van de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid jouw drive is? Lees dan snel verder! 

  Monday, April 30, 2018
 • Warehouse Coordinator

  Ben jij een gedreven Warehouse Coördinator? Die met oog voor kwaliteit en veiligheid de verantwoordelijkheid neemt in je functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Wednesday, May 30, 2018

Solar Nederland B.V., Meppel

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet binnen Solar Nederland te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Sunday, May 13, 2018

Solar Nederland B.V., Eindhoven

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet van het verkoopkantoor Eindhoven te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018

Solar Nederland B.V., Breda

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet van het verkoopkantoor Breda te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018

Solar Nederland B.V., Ede

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de omzet van het verkoopkantoor Ede te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Thursday, May 31, 2018

Solar Nederland B.V., Sneek

 • Calculator / Werkvoorbereider

  Ben jij die enthousiaste en proactieve Calculator/Werkvoorbereider, met verstand van techniek en uitstekend in staat de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar een doelmatig productieproces? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018

Solar Nederland B.V., Utrecht

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij een proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst? Vind jij het een uitdaging om de productgroep Elektra binnen Solar Nederland te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Monday, April 30, 2018

Solar Nederland B.V.

 • Accountmanager Retail

  Weet jij de uitspraak ‘liever niet’ om te buigen naar ‘Ja, graag!’? Dan ben jij waarschijnlijk zeer succesvol in het binnenhalen van sales! Bij Solar Nederland kijken wij er naar uit om accountmanagers zoals jij te ontmoeten. 

  Monday, April 30, 2018
 • Trainer Installatiebranche (Freelance)

  Ben jij enthousiast over de installatiebranche? Weet jij jouw kennis hierover om te zetten in een training waarbij jij de groep kan enthousiasmeren? Word dan freelance trainer bij Solar Nederland! 

  Monday, April 30, 2018

Solar Sverige AB, Karlstad

 • Butikssäljare Installation EL/VVS

  Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor som trivs i en social- och målinriktad miljö med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vill du vara en del av vårt team? Nu söker vi en till kollega till vår butik i Karlstad. 

  Monday, June 18, 2018

Solar Sverige AB, Stockholm - Kista

 • Sales Responsible Light

  Har du förmågan att knyta långsiktiga affärsrelationer med utgångspunkt i kundens drivkrafter och framtida belysningslösningar? Brinner du för att influera och skapa nya insikter hos dina kunder? Är du en driven säljare med bakgrund inom belysning? Vi söker nu ytterligare en kollega som Försäljningsansvarig till vårt produktområde Solar Light/Belysning. Du blir en del av ett framgångsrikt team som arbetar med försäljning och projektering inom belysning över hela Sverige och kommer att utgå från Stockholm och bearbeta område med tillhörande distrikt.

  Friday, April 27, 2018

Solar Sverige AB, Uppsala

 • Account Manager Installation EL

  Vill du vara med och utveckla vår försäljning och få möjlighet att samarbeta med engagerade kollegor som brinner för att hålla vårt affärsområde Installation i framkant? Är du en säljare med kunden i fokus som drivs av att skapa mervärde för dina kunder och deras verksamheter? Har du dessutom bred kompetens inom Installationsområdet El? Då kan du vara vår nya Account Manager till vårt säljteam i region Stockholm med placering i Uppsala. Vi söker nu en ny stjärna som vill utvecklas tillsammans med oss. 

  Monday, July 16, 2018

Solar Sverige AB, Örebro

 • Account Manager Infrastruktur & Kommunikation

  Brinner du för att influera och skapa nya insikter hos dina kunder? Har du ett driv att arbeta fram långsiktiga affärsrelationer med optimering av kundens verksamhet i fokus? Om du dessutom har förståelse inom produktsegmentet infrastruktur fiber och passiva nätverk inom koppar och fiber kan du vara den vi söker till vår expansion inom Solars affärsområde Infrastruktur. 

  Monday, June 11, 2018

Solar Sverige AB, Karlshamn

 • Butikssäljare VVS

  Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor som trivs i en social- och målinriktad miljö med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vill du vara en del av vårt team? Nu söker vi en till kollega till vår butik i Karlshamn för ett föräldravikariat.Vi önskar start snarast möjligt.

  Saturday, May 12, 2018

Solar Sverige AB, Göteborg

 • Credit Assistant

  Trivs du med många kontaktytor och har ett stort affärsfokus? Är du driven och orädd med ett stort ordningssinne? Då kan du vara vår nya Credit Assistant som kommer att arbeta under tiden vår Niklas är på föräldraledighet.  

  Monday, April 23, 2018
 • Teknisk innesäljare EL

  Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt tekniska intresse och driv att hitta lösningar? Hos oss förbättrar du våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom el, samt våra värdeskapande tjänster.Tycker du att ovan stämmer in på dig kan du vara vår nästa Tekniska innesäljare till vårt kompetenscenter i Göteborg!

  Saturday, May 12, 2018

Solar Sverige AB, Göteborg HK

 • Masterdata Specialist

  Är din styrka att arbeta strukturerat med fokus på kvalité? Är du en god kommunikatör som kan analysera och förmedla information som skapar värde internt och åt våra externa parter? 

  Monday, April 30, 2018

Solar Sverige AB, Göteborg eller omnejd

 • Teknisk innesäljare Säkerhetslösningar

  Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som Teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt tekniska intresse och driv att hitta lösningar? Hos oss kommer du att förbättra våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom Infrastruktur, kommunikation och säkerhet, med fokus på det sistnämnda såsom larm och kameralösningar, samt våra värdeskapande tjänster. 

  Tuesday, May 15, 2018

Solar Danmark A/S, Vejen

 • Studerende / Løsarbejdere - Vejen

  Solar i Vejen søger løsarbejdere til at hjælpe i vores kantine ved eftermiddags-/aftenarrangementer.

  Sunday, May 6, 2018
 • Kantinemedarbejder - barselsvikariat

  Vi skal bruge en barselsvikar fra august måned og 12 måneder frem.

  Sunday, May 6, 2018
 • Ferieafløsere til centrallageret

  Søger du et sommerferiejob? Så har vi en af Danmarks bedste tjanser som ferieafløser på vores centrallager i Vejen, hvor du kommer til at beskæftige dig med fx ekspedition og pakning.

  Sunday, May 13, 2018

Solar Danmark A/S, Brøndby

 • Salgsingeniør - Elinstallatørsalg - Nordsjælland

  Vil du være med på vinderholdet i Region Øst? Er du i stand til at opbygge langsigtede kunderelationer, og trives du med at skabe tillid hos nye kunder, som er el-installatørkunder? Hvis svaret er ja, bliver du en del af et team, der består af fem dedikerede og professionelle kolleger.

  Sunday, April 29, 2018

Solar Danmark A/S, Aarhus

 • Projektleder/Kædeansvarlig

  Kan du nytænke og videreudvikle et koncept? Og brænder du for at gøre kundernes forretning endnu bedre? Hvis svaret er ja, kan du komme med på en spændende rejse mod at drive Solars to kundekoncepter VVSMester og Blue Install, der henvender sig til henholdsvis danske vvs- og el-installatører.

  Sunday, April 29, 2018

Solar Norge AS, Bodø eller Mo i Rana

 • Salgsansvarlig Industri

  Er du en løsningsorientert elektriker med et brennende engasjement for salg? Er du samtidig nytenkende og motiveres av ambisiøse mål? Da er du kanskje vår nye Salgsansvarlig innen segmentet Industri for Nord Norge . Kontorplass fortrinnsvis i Bodø eller Mo i Rana. Stillingen rapporterer til Salgssjef Industri, lokalisert i Bergen.    

  Sunday, April 29, 2018

Unsolicited application

Not finding a profile that matches you? Send us your CV and application and we will have you in mind for future openings.

Send

Contact HR

If you have questions about a career at Solar, want to enquire about internships or doing a university project with us, please get in touch.

Email

Want to know more about Solar?

Read about our CSR activities, meet our management and dive into the history of Solar.

Go to Our company